The L'ink Tattoo Studio

Salon profesional de tatuaje și body piercing.
The L'ink Tattoo Studio este un salon profesional de tatuaje și body-piercing din București. Salonul este echipat conform standardelor CE.
Folosim echipamente de ultimă generație. 100% STERIL.
Aici veți găsi profesioniști care vă vor ajuta să plecați acasă cu tatuajul dorit indiferent de stilul ales (black&gray, color, realistic, old-school, new-school).

Prezentare Studio

Va invitam sa urmariti un scurt videoclip de prezentare atat al studioului cat si al echipei The L'ink TattooPrezentare echipa L'ink Tattoo


Radu Klein


Tattoo Artist

Născut în perioada comunistă, am crescut cu tabu-ul tatuajelor. Adolescent fiind am descoperit frumusețea și unicitatea tatuajelor, aceea fiind și perioada în care mi-am făcut primul tatuaj.

Instant am fost fascinat și am știut că asta voi face tot restul vieții. Am experimentat metodele empirice ale tatuajului manual si cele ale aparatelor improvizate, la fel ca și majoritatea tatuatorilor născuți în anii 80.

Îmi place să lucrez cu oameni deschiși și încrezători și nu agreez mediocritatea.
Vă aștept la The L'ink pentru a duce mai departe arta tatuajelor .


Azder


Tattoo Artist

Salut, numele meu este Bogdan, am 25 de ani si sunt nascut in Roman.

De 2 ani sunt rezident artist la The L'ink. Desenez de cand ma stiu iar de la varsta de 15 ani am inceput sa tatuej, la nivel profesional trecand de acum 5 ani.

Dupa mult stuudiu si foarte multe ore de lucru, acum pot spune ca acopar toate stilurile de tatuaje.

Va astept la The L'ink pentru a da curs ideilor si proiectelor voastre.

Get inked !

 

Ce spun clientii nostrii

 • Cei mai tari!!! Super echipa, sfaturi f utile,totul f curat și steril. 🤗🤗🤗🤗😍😍😍
  Florentina Colan
 • Best Of The Best ! Va multumesc pentru tot! Desi a fost un Walk-in tattoo, mi-ati ascultat cerintele, mi-ati oferit sugestii iar rezultatul este demential.
  Sunt extraordinar de multumit de noul tatuaj si re-work pe cel vechi. Keep up the good work ! ✍️
  Alex Iacob
 • M'am intors pentru a 3oara la salon. De ce? - Radu e profesionist, cu o experienta de peste 20 ani atat in tara cat si in strainatate. Imi place viziunea lui si explica alegerile lui. - se folosesc culori profesionale. - salonul este curat. - Robert a avut grija sa imi fie cald si a mai adus un resou ca sa nu mai dardai. - explica amandoi importanta vindecarii tattoo-ului si ofera creme profesionale pentru diverse tipuri de piele. Exista in salon si creme pt tattoo pentru soare  - muzica buna.
  Alexia Cazacu
 • Profesioniști desăvârșiți , atenti la cerințe și detalii , foarte curat , muzica buna , atmosfera calda iar rezultatul lucrării amazing . Multumesc băieți ne vedem la urmatoarele
  Neacsiu Alina
 • Profesionalismul la el acasa! PRO: -inca de cand intri te intampina Robert care te ajuta sa duci o idee pana la stadiul de design,recomandand ce e mai bine ca tatuajul tau sa iasa perfect,de la pozitionare pe corp pana la aftercare -atmosfera placuta,relaxanta,muzica de nota 10 -faci cunostinta cu Radu,un artist desavarsit,fotorealism,oldschool,watercolor sau custom drawing pe piele,pentru el nimic nu e prea mult si face totul cu pasiune -igiena din toate punctele de vedere,totul steril si de unica folosinta(se desfac toate ambalajele in fata ta) -cu asa atmosfera si oameni nu mai exista durere sau stres,stai la tatuat de placere -pleci fericit acasa nu cu tatuajul dorit,ci inmarmurit de ce tatuaj exceptional ai pe piele CONTRA: -nu exista nimic contra ),daca as putea sa dau 10 stele as da,sunt fericit ca exista artisti de talia asta in Romania Cheers guys,abia astept sa va reintalnesc!
  Podaru Emanuel Marian
 • Excellent service, Brilliant and Friendly environment very good prices! Azder Bogdan is a real asset to the studio amazing artist with the best suggestions ever! You guys should be proud that you have him on your team!
  Anastasia Pappa
 • 131
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Acest site folosește cookies. Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.