F.A.Q – Intrebari Frecvente

1Doare?
Datorită faptului că procesul de tatuare presupune introducerea în piele a culorii cu ajutorul acelor, este normal să existe şi o durere. Durere care este însă suportabilă, dar intensitatea cu care este simţită diferă de la individ la individ, şi mai depinde şi de zona aleasă pentru executarea tatuajului, de aceea este foarte greu de răspuns la întrebarea: “cât de rău doare un tatuaj?”. Majoritatea se sperie de poveştile unora care s-au tatuat în condiţii improprii sau la artişti neprofesionişti şi au fost nevoiţi să suporte o durere mai mare decât cea obişnuită pentru un tatuaj.
2Cum se realizează un tatuaj?
Tatuajele se realizează cu ajutorul unei maşini de tatuat. Maşina care a evoluat de-a lungul istoriei, ca aspect, păstrându-şi însă principiul de funcţionare şi o mare parte a elementelor componente. Procedeul în sine este acelaşi de sute de ani, tuşul fiind introdus în piele cu ajutorul unor grupări de ace specifice, pentru contur sau umplere.
3Cât timp durează realizare unui tatuaj?
Timpul de realizare al unui tatuaj este determinat de doi factori majori: complexitatea şi dimensiunea modelului ales. Un alt factor la fel de important este zona aleasă pentru realizarea tatuajului, astfel un tatuaj pe braţ necesitând un timp mai scurt decât un tatuaj pe abdomen, datorită faptului că pielea de pe braţ este mai întinsă, lucru care uşurează munca artistului.
4Unde doare cel mai rău?
Bineînţeles că sunt zone ale corpului mult mai sensibile decât altele, dar cum am spus şi la început percepţia durerii diferă de la individ la individ. Important este să vă alegeţi cu atenţie zona în care doriţi să vă faceţi tatuajul, nu să analizaţi unde doare cel mai rău, pentru că veţi rămâne cu el toata viaţa şi cu siguranţă veţi face faţă durerii. Artistul tatuator vă poate spune cu aproximaţie cam cât de dureroasă este zona pe care aţi ales-o.
5Cât de sigur este un tatuaj?
În salonul nostru tatuajele se realizează în conformitate cu normele de igienă impuse de CE. Toată aparatura este în stare perfectă de funcţionare, acele sunt de unică folosinţă, pigmenţii organici testaţi dermatologic. Totuşi unele persoane pot avea o reacţie alergică la aceşti pigmenţi, lucru precizat şi pe instrucţiunile de folosire. Aşa ceva nu s-a întâmplat însă până acum în salonul nostru, astfel încât puteţi apela cu încredere la serviciile noastre.
  • 131
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Acest site folosește cookies. Site-ul nostru foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării şi a oferi servicii mai uşor de utilizat.